Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Erelid / Lid van Verdienste

ereleden 2017-05v2

Kroniek

Pro Musica heeft gelukkig veel leden die zich regelmatig en langdurig belangeloos inzetten voor het koor.

Zo maakte Ben Wegen, erelid sinds 2006, tot en met 2015 jaarlijks een kroniek van Pro Musica, waarvoor veel dank!

ben weegen 2011

Ben Wegen

Ereleden

Mensen die in hun actieve periode gedurende een groot aantal jaren als koorlid aantoonbaar uitzonderlijke inzet voor het koor hebben getoond, kunnen na het verlaten van het koor door de ledenvergadering worden benoemd tot erelid.

Pro Musica heeft door de jaren heen al een aantal Ereleden benoemd.

oorkonde hilkman

Bob Hilkman, eerste Lid van Verdienste

Lid van Verdienste

Naast het Erelidmaatschap kent Pro Musica ook Leden van Verdienste. Dit kunnen ook actieve leden van ons koor zijn.

In 1970 kwam deze eer voor het eerst toe aan Bob Hilkman, na 18 jaar inzet als bestuurslid, waarvan de laatste 9 jaar als voorzitter.2011

   Gert Wouters                            


Vanwege zijn grote betrokkenheid en de vele activiteiten die hij gedurende vele jaren voor het koor heeft verricht, ging deze eer in 2011 naar Gert Wouters.


2013

2015

Ankie Hinloopen                 

   Joop Huijssteeden       

In 2013 is Ankie Hinloopen unaniem benoemd tot Lid van Verdienste voor haar jarenlange inzet en betrokkenheid voor Pro Musica, met de nadruk op haar bijzondere standvastigheid en volharding.

Ter herinnering aan deze benoeming ontving Ankie uit handen van voorzitter Henk Leenstra een gegraveerd glas, speciaal voor deze gelegenheid vervaardigd door de Eerste Bussumse Glashandel.

Joop Huijssteeden heeft het koor jarenlang een grote dienst bewezen met het uitwerken van partituren van dirigent Sam ten Velden.

Dit heeft geresulteerd in benoeming tot Lid van Verdienste van Pro Musica.

2016

Sonja Fournier       


Lid van Verdienste, niet alleen vanwege haar jarenlange betrokkenheid bij de redactie van de Happy Talk, maar ook voor haar inzet voor de financiele commissie en de wekelijkse lootjesverkoop met een niet te stuiten enthousiasme om onze PM-kas te spekken. 

2016

Jans Vines      


Totaal onverwacht, 'zeer vereerd' en blij verrast was Jans met haar benoeming tot Lid van Verdienste.

Jans was de 'ziel' van de Happy Talk en heeft zich ruim 18 jaar ingezet voor de Lief & Leed-commissie.

Traditioneel bij deze benoeming ontving Jans uit handen van voorzitter Edgar Broekman een gegraveerd glas.

.2017

piet 2017

Piet Izeboud             


Jarenlange inzet als bestuurs- en koorlid, is Piet Izeboud (samen met Rob) als eerste aanwezig en gaat als laatste weer weg.

Piet heeft dat altijd met liefde gedaan. Hij ziet het als zijn taak het koor gezond en goed over te dragen aan de volgende generatie koorleden, zodat ook die daar nog jarenlang plezier van/mee kunnen hebben.

Een welverdiende schouderklop als Lid van Verdienste !