Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Muzikale leiding

Hans van Breugel - dirigent

studeerde piano, orgel en zang en begon daarna een muzikale carrière als kerkorganist en als zanger in het Nederlands Vocaal Ensemble. Hij verlegde al spoedig zijn koers naar theaterzang en –muziek, en tourde als muzikaal leider o.a. met theatergroepen The Company en Het Nederlands Zangtheater langs Nederlandse theaters.

Hij was als zanger, danser, dirigent en regisseur betrokken bij vele theatervoorstellingen in het Gooi. Hij richtte het Goois Zangtheater op, waarmee hij als artistiek leider tien jaar lang eigenzinnig muziektheater maakte en daar uiteindelijk een cultuurprijs van de Gemeente Hilversum voor ontving. Hij was muzikaal leider bij de Nederlandse première van de musical Assassins op De Parade in Amsterdam en regisseerde en dirigeerde in samenwerking met het Promenadeorkest een openluchtversie van Die Dreigroschenoper op de vijver van het Hilversumse raadhuis. Hans werkt door het hele land als koordirigent en pianist in zowel het lichte als het klassieke genre.

mirjam 50

Mirjam van der Veen-Tsoukernik - pianiste

is geboren in Moskou, waar zij haar muzikale opleiding kreeg. Die vervolgde zij aan het conservatorium van Charkov (Oekraine) en behaalde daar haar diploma. Na haar studie besloot zij zich internationaal te oriënteren. Sinds 1990 woont en werkt Mirjam in Nederland en is zij actief op vele terreinen.

Zij geeft les, treedt op als soliste en begeleidster, is muzikaal leidster van het Almeerse Musicalkoor "EigenWijs" en is pianodocent aan de Muziekschool van Amsterdam. Mirjam is sinds 2012 de vaste pianiste van Pro Musica.

img 0814