Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Wilt u donateur/vriend worden?

pianotoetsen pm web 

Steun ons koor!

Concerten die Pro Musica geeft op vaak zeer bijzondere locaties, brengen hoge kosten met zich mee. Het is voor ons koor en dirigent steeds weer een mooie uitdaging om zo'n concert voor ons publiek tot een onvergetelijke beleving te maken.

Door de keuze van verschillend repertoire en prachtige meerstemmige arrangementen, is elk concert dan ook anders en onderscheidt Pro Musica zich daarmee ook van andere koren in het Gooi.

Deze concerten kunnen wij dan ook niet realiseren zonder de welkome steun van onze vrienden/donateurs.

Gelukkig weet Pro Musica zich ge­steund door een flink aantal donateurs, die het koor een warm hart toedragen.

visual pm mint

Natuurlijk hebben Vrienden van Pro Musica een streepje voor...

Vrienden van Pro Musica (donateurs) blijven middels een digitale nieuwsbrief op de hoogte van het reilen en zeilen van Pro Musica.

Vrienden zijn als eerste op de hoogte van een volgend concert en krijgen voorrang bij het bestellen, ook van extra toegangskaarten.


'Vriend worden' van Pro Musica is al mogelijk vanaf € 20,- per jaar

Wilt u ook vriend worden van ons koor?  Geef uw naam en adresgegevens aan ons door via ons mailadres: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

NL27 RABO 0123701341 ten name van Pro Musica Bussum