Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Renaissance 2014

 

pm compleet concert feb 2014 info def

'Renaissubileumconcert 8 februari 2014

8 februari 2014: de kalender zegt winter, buiten is het herfst, en wij zingen ons lenteconcert Renaissance. Dat noemen ze nou wishful thinking…

renaissance concert 022014

Wilhelminakerk Bussum
Voor de pauze stond het Requiem van Fauré op het programma – prachtig, maar pittig.


Er was flink aan gewerkt, maar voor kritische oren was wel te horen dat het koor van sommige stukken nog niet heel erg zeker was.


Na de pauze namen we echter revanche, om in Franse termen te blijven. Met nummers als Cantique de Jean Racine en Il est bel et bon bleven we een beetje in de Franse hoek, maar ook Duits en Engels rolden moeiteloos van de tongen.

En geloof het of niet, een dag later lag een deel van het repertoire voor ons volgende concert alweer klaar. Ja, als je eenmaal op stoom bent moet je ook doorgaan! We verklappen nog even niets – houd de website en de Facebookpagina in de gaten voor nieuws! 

Beluister hier een gedeelte uit ons concert of hier naar de uitvoering van het Requiem van Fauré.


verslag Birgit Gantzert

flowers website

knutsel

Gooi en Eemlander

Concert Antoniushof 1 november 2014