Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

2012 Donateurs Concert Amuses

Theater Bussum 6 mei 2012

  

Een muzikaal preuvement geserveerd door Pro Musica

Medio mei gaf Pro Musica met een zeer gevarieerd repertoire een aantal concerten in Praag.

Onze donateurs hadden een streepje voor. Zij waren uitgenodigd om, dichter bij huis, op zondagmiddag 6 mei in Theater Bussum dit concert 'Amuses' onder leiding van Sam ten Velden en pianiste Mirjam van der Veen muzikaal te komen voorproeven.

Aan de hand van een muzikale menukaart (opnieuw een smaakvol ontwerp van Kirsten Gantzert) liet gastheer Jan Plouvier de genodigden deze middag met een grote deskundigheid de veelzijdige muzieksensaties van Pro Musica optimaal ervaren.

De opkomst was groot en in een sfeervolle ambiance hebben alle aanwezigen jong en oud in een uitverkochte zaal van Theater Bussum kunnen constateren dat het programma recht doet aan het motto van Pro Musica: 'van Bach tot Borsato', maar wel met respect voor de kerkelijke lokaties in Praag.

Aansluitend aan dit optreden in het knusse nieuwe theater in Bussum was er nog een gezellig samenzijn. Exclusief voor onze donateurs was dit concert vrij toegankelijk en iedere donateur mocht bovendien voor slechts € 5,- een introducé meenemen.

 

Wellicht is dit een mooie aanleiding om óók donateur te worden. U steunt het koor al met een donateurschap vanaf slechts € 15,- per jaar. Geef uw naam en adresgegevens aan ons door via ons mailadres of stuur een briefje naar Pro Musica, Postbus 75, 1400 AB Bussum. info@promusica.nl

 

 

 gastheer: Jan Plouvier

    foto Lysbeth Siegersma